TERMÉKEINK


EHS_V2

EHS_V2

DNC adatáttöltő és gépállapot visszajelző digitális készülék. Tetszőleges I/O-kkal bővíthető, intelligens távmenedzselő terminál. Több gépre telepítve belső hálózatba szervezhető, így a méréseket adatbázisba gyűjtve grafikus módon megjeleníthetővé teszi.
Ide kattintva bővebben olvashat termékünkről.MPLC_7C

MPLC

Termelésirányítási rendszer grafikus kliense. AZ EHS_V2 utódja. Interaktív audio-vizuális kommunikációra képes, helyi grafikus megjelenítéssel. Adattöltő és adatgyűjtő terminál, beépített PLC-vel, RFID és vonalkód olvasóval. Segítségével nyomon követhető a termékek gyártása, a gyártó berendezések kihasználtsága, a dolgozók és még sok más is. Így segít optimalizálni a gyártás ezáltal költséghatékonyabb termelést tesz lehetővé. Segít az ISO szabványok betartásában és az ISO minősítések megszerzésében. Használatával csökkenthetőek az emberi hibák.
Ide kattintva bővebben olvashat termékünkről.CNC vezérlés

CNC vezérlés

Saját fejlesztésű, PC független CNC vezérlő, mely beépített, speciális PLC-vel rendelkezik. Képes több tengely folyamatos interpolációs mozgatására és a gép valamennyi funkciójának kiszolgálására. Ideális vezérlője az egyedi vagy speciális megmunkálást végző CNC gépeknek (például: elő- és utómegmunkálást végző gépek, robotok, vágóberendezések, stb.). Egyedi igények alapján vállaljuk saját vezérlőnk felhasználásával CNC gépek gyártását.
Ide kattintva bővebben olvashat termékünkről.Hidraulika vezérlés

Hidraulika vezérlés

CNC gépek kiegészítő eszköze. A berendezés segítségével megakadályozható a munkadarab nem megszorítása és ismételt megmunkálása, így védi a gépet, a főorsót és a megmunkálandó anyagot.Alkatrésztároló vezérlés

Alkatrésztároló vezérlés

Érintőképernyős, intelligens alkatrésztároló vezérlő, amely alkalmas régi tárolók modernizálására, valamint újak építésére egyaránt. A készülék SQL adatbázisban, illetve saját memóriájában is tárolhatja az alkatrészek helyét, számát, és minimális mennyiségét, ezen kívül különböző jogosultsági szintekkel beállítható, hogy egyes felhasználók mely adatokhoz férhessenek hozzá.